Proeflessen Senioren 2017

Wilt u leren tennisen?

Maak kennis met tennis en schrijf je in voor vijf proeflessen voor senioren. De kosten voor deze vijf proeflessen bedragen € 35,- en dienen contant met de trainer afgerekend te worden.

Om deze lessen te kunnen volgen dien je een (proef)lidmaatschap te hebben bij onze tennisclub. De kosten voor een proeflidmaatschap bedragen € 25,- voor twee maanden. Tijdens de twee maanden proeflidmaatschap kan je naast de proeflessen ook vrij tennissen en deelnemen aan diverse evenementen van de RAS (Recreanten Activiteiten Senioren).

Direct een lidmaatschap afsluiten kan ook, de contributie voor een volledig lidmaatschap kost € 167,- (t/m 31 december). Wanneer je aansluitend op de proeflessen/ proeflidmaatschap besluit lid te worden van onze vereniging en/of training blijft volgen, worden de in rekening gebrachte bedragen in mindering gebracht op je lidmaatschaps- en/of leskosten.

Meer informatie

Voor meer informatie over de proeflessen kan je contact opnemen met Jeroen van Ruler via info@tennisloods.nl en wil je meer weten met betrekking tot een (proef)lidmaatschap dan neem je contact op met Marjanne Keijer via 035-5339336 of mail naar ledenadmin@ltvdebijvanck.nl.

Direct inschrijven

Naam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail adres
Telefoonnummer
Geboortedatum
Eventuele opmerkingen
Versturen
SitemapLTV de Bijvanck