Bestuursupdate 3 juni 2024

03 juni 2024


Bestuursupdate.

Het is alweer even geleden dat wij met een update vanuit het bestuur zijn gekomen dus de hoogste tijd om weer e.a. te communiceren.

Samenstelling van het bestuur: Zoals tijdens de ALV is gecommuniceerd heeft Hans van Uden besloten terug te treden uit het bestuur. Hij zal zich actief blijven inzetten als o.a. competitie commissie voorzitter. Carolina v.d. Bouwhuijsen is ons komen versterken op Tennis Technische zaken. Zij stelt zich later in deze update even aan jullie voor.

Gooise Carwash actie: De sponsorcommissie en de Gooise Carwash hebben gezamenlijk een ludieke actie bedacht. De Gooise Carwash verbindt zich als sponsor aan LTV de Bijvanck met een fantastisch gebaar. Zij doneren een mooi percentage van een zaterdagomzet aan de club o.a. ten behoeve van jeugdactiviteiten zoals het jeugdkamp, het jeugdtoernooi en jeugduitwisseling. Het aantal auto’s dat op zaterdag 8 juni 2024 door de wasstraat gaat bepaald dus de hoogte van het gesponsorde bedrag! Dat kan op een gemiddelde zaterdag gemakkelijk 1000+ euro opleveren. Hierbij dan ook een oproep aan alle leden die binnenkort een bezoek aan de wasstraat willen brengen; Ga op zaterdag 8 juni 2024 naar de Gooise Carwash en steun daarmee LTV de Bijvanck.

Openingstijden op zaterdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.

Gooise Carwash: Deltazijde 4 (100 meter voorbij de tennisclub) 1261 ZM Blaricum. https://gooisecarwash.nl/

De Jeugdcommissie heeft ervoor gezorgd dat de LTV de Bijvanck jeugd deze gehele dag bij de Gooise Carwash aanwezig is om onze club op een opvallende manier te promoten door o.a. flyers uit te delen voor de LTV de Bijvanck Zomer Challenge. Na de actie houden wij jullie uiteraard op de hoogte over het behaalde resultaat. 

Zien wij jullie massaal as. zaterdag 8 juni bij de Gooise Carwash? Tot dan! 

Even voorstellen: Mijn naam is Carolina v.d. Bouwhuijsen. 61 jaar, moeder van drie dochters en meerscholendirecteur in het Primair onderwijs. 41 jaar geleden ben ik lid geworden van LTV de Bijvanck.Altijd met veel plezier tennis gespeeld (nog steeds) en in verschillende functies binnen de vereniging, lid geweest. Een jaar of 10 weggeweest vanwege verblijf in het buitenland, maar sinds een aantal jaar weer lid van deze gezelligste tennisvereniging van Blaricum en omgeving.

Niet zo lang geleden is mij gevraagd of ik onderdeel van het bestuur zou willen uitmaken. N.a.v. het nieuwe beleidsplan en de grote betrokkenheid van de huidige bestuursleden heb ik toegezegd een bescheiden bijdrage te willen leveren. Mijn rol wordt algemeen bestuurslid met tennis technische zaken.

Ik zal de contactpersoon binnen het bestuur voor Passie 4 tennis zijn en in samenwerking met anderen proberen de ambitie van het bestuur om het aantal jeugdleden te verdubbelen, vorm te geven. Ik zal regelmatig op de club zijn en voel je vrij mij aan te spreken. Goeie initiatieven zijn altijd welkom! ([email protected]). Zie bijlage voor foto.  

Toegang clubhuis met persoonlijke code: Vanaf heden is het mogelijk om met een persoonlijke toegangscode de deur van het clubhuis te openen. Rechts van de deur kun je de cijfers intoetsen. Je persoonlijke toegangscode vind je in de KNLTB club app onder het kopje home (zie ook de bijlage in dit bericht)

Met vriendelijke groeten,

Bestuur LTV de Bijvanck. 

 

 

eff866f8-96eb-46c0-bdb5-3710c2628752.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum

KVK-nummer

40517071