GLASVEZEL IN BLARICUM !!!!

18 april 2022


Glasvezel bestellen?

Doe het via onze club en verdien voor jezelf en de vereniging!    

‘Krijgen we in onze regio binnenkort ook glasvezel?’

Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt in ieder geval wel. De afgelopen tijd waar steeds meer  mensen thuiswerken en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Dat kan als 20% van de inwoners van Blaricum Bijvanck en Blaricum Dorp vóór 4 juni 2022 a.s. ‘JA’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk.

Ben jij van plan om een glasvezelpakket van Caiway of DELTA af te sluiten? Doe dit dan via onze club! Dat is goed voor jou én voor de club. Jij verdient namelijk 25,- en onze club verdient zelfs 50,- per inschrijving! Met dat geld kunnen we weer veel leuke en belangrijke dingen doen. Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van het juiste aantal aanmeldingen.

Ook niet-leden dus van buren tot vrienden kunnen dit extra voordeel behalen en kunnen dit gewoon via de club af sluiten, hoe leuk is dat?! Vertel het dus vooral door.

In WC De Balken is een informatiepunt geopend waar je volledig bijgepraat kan worden. Ook zijn er diverse informatieavonden waarover later meer.

Dit is de bestellink voor DELTA:  http://aklam.io/faUpLG

Dit is de bestellink voor Caiway: http://aklam.io/c66GMY

De voordelen van glasvezel

  • Supersnel internet voor dezelfde prijs.
  • De snelheid krijgen die je wordt beloofd.
  • Gamen zonder haperen en een supersnelle ping.
  • Even snel uploaden als downloaden. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum

KVK-nummer

40517071