Heb jij naast je back- en forehand nog een handje vrij?

04 juni 2024


Samen staan we sterk.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering ALV is ons ambitieuze beleidsplan gepresenteerd en de eerste acties zijn uitgezet. De voorbereidingen voor dit plan zijn door het bestuur gedaan, maar voor de uitvoering hebben wij jullie als leden heel hard nodig. Wij realiseren ons zeker dat niet iedereen zit te wachten op een tijdrovende bestuursfunctie. Maar wij horen ook wel dat er veel leden zijn die best graag iets willen betekenen voor onze fijne, gezellige club wanneer het maar een korte en afgebakende activiteit is.Hieronder volgt een overzicht waar wij vooral uitvoerende hulp bij nodig hebben. Zit er iets bij wat jij graag op je zou willen nemen? Dan horen wij dit heel graag!

Jeugdcommissie: Je kunt hierbij denken aan het jeugdtoernooi, maar extra handen bij een scholenactiviteit en het kamp zijn ook meer dan welkom. Hierbij willen wij ook graag ouders uitnodigen om mee te helpen om leuke activiteiten voor hun kinderen mogelijk te maken. Laat het ons graag weten. 

Horeca: Tijdens activiteiten extra ondersteuning bieden aan de horecacommissie. Extra bardiensten of het klaarmaken van hapjes kunnen hier een voorbeeld van zijn. Laat het ons graag weten. 

Evenementen: Heb je een idee voor een leuke activiteit of wil je een oude activiteit nieuw leven in blazen meld je aan om mee te helpen. Voorbeelden zijn: Karaoke avond, Daviscup, EK kijken op de club, darttoernooi. Laat het ons graag weten. 

Communicatie/ Marketing: Vind je het leuk om een verslag of foto’s te maken bij een evenement. Misschien wel een filmpje of een PR stukje schrijven. Laat het ons graag weten. 

Ledenadministratie: Wil je geen bestuursfunctie, maar ben je digitaal vaardig en heb je een paar uurtjes beschikbaar om ook de mail bij te houden. Laat het ons graag weten. 

Groenonderhoud: Heb je groene vingers en wil je af en toe een handje helpen bij het onderhoud van de tuin, of het bladvrij houden van de banen. Laat het ons graag  weten. Kortom: We hebben elkaar hard nodig om onze vereniging sportief, mooi en gezellig te houden.  

Samen staan we sterk en vele handen maken licht werk.  

Twijfel niet en geef je op. Wij zijn namelijk heel blij met jouw hulp! 

Je kunt ons bereiken via de mail, een appje of bel gewoon even met tel nr: 06-44496554  

Hopelijk tot gauw!

Bestuur LTV de Bijvanck 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum

KVK-nummer

40517071