Nieuw bestuur LTV de Bijvanck

17 juni 2022


Sport is de belangrijkste bijzaak in het leven

Als u in het woordenboek 'clubgevoel' opzoekt, dan komt u de termen: sociaal, sportief en gezelligheid tegen. Dit clubgevoel ontstaat als leden plezier hebben in de sport en andere activiteiten, maar ook de service en ondersteuning van de club positief beoordelen en sociale verbinding hebben met andere leden, door contacten, ontmoetingen en conversaties.

Allemaal termen die van toepassing zijn op onze mooie club LTV De Bijvanck. Dit zou allemaal onder druk komen te staan, bleek tijdens de ALV begin van dit jaar, omdat het voortbestaan van de club in gevaar was. De vraag was duidelijk, het bestuur had versterking nodig. Deze hulpvraag heeft er,  na enige inspanning, bellen en uiteraard een groot hart voor de club, voor gezorgd dat zich een nieuw bestuur heeft gevormd. Gesteund door de aanwezige leden tijdens de ALV van 8 juni jl.

Het nieuwe bestuur bestaat uit:

Het dagelijks bestuur bestaat uit Wessel, Hans, Marlou en Bart, versterkt door algemeen bestuursleden Carmen en Paul.

Wilt u contact met het bestuur? Loop het park op en er is een grote kans dat u een van ons tegen het lijf loopt voor een gesprekje. Wilt u een formeler contact? Stuur dan een mail. De 6 persoonlijke mailadressen zijn:

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Elk van ons is contactpersoon voor een aantal aandachtsgebieden die u vindt in het organogram. Heeft u vragen, tips of opmerkingen op het gebied van Onderhoud Park? Dan is Bart Henzen uw aanspreekpunt. Wilt u de Jeugdcommissie versterken? Neem dan contact op met Marlou. Voor Tennis technische zaken is Hans uw gesprekspartner. De 6 bestuursleden zijn zo allemaal betrokken bij de aandachtsgebieden waar hun passie, betrokkenheid en kennis zit.

De eerste bestuursvergadering heeft inmiddels plaatsgevonden. Hier zijn uiteraard de meest urgente zaken al besproken waarmee wij direct aan de slag zijn gegaan. Wij hebben er zin in!  

Het bestuur van LTV De Bijvanck   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum

KVK-nummer

40517071