Recreanten Activiteiten Jeugd (RAJ)

De RAJ houdt zich bezig met het organiseren van vele activiteiten van de jongste tot de oudste jeugd. Dit zijn activiteiten zoals het ouder-kind toernooi, de bowlingmiddag, het pepernotentoernooi, het tenniskamp en Halloween.

In de wijde omgeving staan wij zeer goed bekend om de goede organisatie en de vele leuke activiteiten.

Voor al deze activiteiten doen wij graag een beroep op hulpouders. Wij stellen ‘spontane‘ aanmeldingen voor hulp bij de genoemde activiteiten zeer op prijs.

jeugdactiviteiten@ltvdebijvanck.nl
 

Recreantencommissie Activiteiten Senioren (RAS)

Het doel van de RAS is om alle seniorleden zoveel mogelijk te laten genieten van de sport in het algemeen en van het recreatieve tennis in het bijzonder. Om dit doel te verwezelijken organiseert de RAS verschillende gezellige activiteiten. De RAS stelt u op de hoogte via posters in het clubhuis en uitnodigingen via e-mail. 

De RAS bestaat uit:

Frans Veerman
Pernille Florentz
Marion Bakker
Ido Oosterveld
Miranda de Beijer

ras@ltvdebijvanck.nl


Competitie commissie

De competitie commissie is verantwoordelijk voor de competitie-indeling van de NIET-selectiespelers. Verder zorgt de commissie ervoor dat de competitiedagen vlekkeloos verlopen. Zij maakt de baanindeling en zorgt ervoor dat er met name tijdens de competitieweekenden een VCL aanwezig is om de baanindeling in de gaten te houden.

De commissie bestaat uit:

Monique Dolleman
Jolanda van der Klis
Max Beelman
Matthijs Peters
Reinier Veerman

tc@ltvdebijvanck.nl

 

Competitie Leiders

De volgende leden beschikken over een geldig VCL certificaat: Henk Veerman, Rinus Bakker, Max Beelman, Matthijs Peters en Elsbeth Bakker.

vcl@ltvdebijvanck.nl
 

Barcoördinatie 

De barcoördinatie ondersteunt alle evenementen die georganiseerd worden bij LTV de Bijvanck. Marijke van Keeken is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de bar.

​bc@ltvdebijvanck.nl


Communicatie

De Communicatiecommissie wil graag haar steentje bijdragen aan het verbeteren van de communicatie tussen leden en het bestuur. Ook adviseert en ondersteunt de projectgroep bij de onderlinge afstemming van de diverse activiteiten van onze club en de commissies.

Deze projectgroep bestaat uit de volgende leden :

Veri Stapel
Michiel van Rijswijk
Krista Driessen

communicatie@ltvdebijvanck.nl

Sitemap | Website door CM SpecialistLTV de Bijvanck