Clubkampioenschappen

Wie worden de clubkampioenen bij de jeugd en senioren in 2020?

Van 24 augustus tot en met 30 augustus worden de clubkampioenschappen 2020 gespeeld.
De jeugd kan zich inschrijven in de bekende leeftijdscategorieën en in de groen. Kinderen die in rood of oranje spelen kunnen zich inschrijven voor het rood/oranje evenement op woensdag 26 augustus.
Voor de senioren spelen we in de bekende categorieën op speelsterkte. Daarnaast wordt in de dubbelcategorie 65+ gespeeld.

Zowel jeugd als senioren, schrijf je nu in via: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=3639D374-DA47-43DB-838D-C820FEC71970
Inschrijven kan tot en met 10 augustus!

Na het succces van vorige jaren organiseren we ook dit jaar weer de echtparen clubkampioenschappen. Dit onderdeel vindt plaats in het voorweekend van het toernooi op 22 augustus en 23 augustus. De echtparenclubkampioenschappen zijn een toevoeging op de normale onderdelen! Dit betekent dat je mee kunt doen met je partner in de echtparenkampioenschappen én met een andere vriend of vriendin in een gemengd onderdeel.

Naast de wedstrijden kan iedereen samen genieten een hapje en een drankje en ander vertier. Zo is er weer een wijn- en kaasproeverij, eten, een pubquiz en uiteraard de gezellige feestavond met een top DJ. Ook als je niet mee speelt is er dus genoeg te beleven.

We verwachten een top week met spannende wedstrijden, heerlijk eten en heel veel strijd en gezelligheid! 

Dus schrijf je snel in!


Clubkampioenschappen Commissie
 


 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum