Wat de commissies doen

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie houdt zich bezig met het organiseren van vele activiteiten van de jongste tot de oudste jeugd. Dit zijn activiteiten zoals het ouder-kind toernooi, de bowlingmiddag, het pepernotentoernooi, het tenniskamp en Halloween.

In de wijde omgeving staan wij zeer goed bekend om de goede organisatie en de vele leuke activiteiten.

Voor al deze activiteiten doen wij graag een beroep op hulpouders. Wij stellen ‘spontane‘ aanmeldingen voor hulp bij de genoemde activiteiten zeer op prijs.

[email protected]
 

Recreantencommissie Activiteiten Senioren (RAS)

Het doel van de RAS is om alle seniorleden zoveel mogelijk te laten genieten van de sport in het algemeen en van het recreatieve tennis in het bijzonder. Om dit doel te verwezenlijken organiseert de RAS verschillende gezellige activiteiten. De RAS stelt u eventueel op de hoogte via posters in het clubhuis en uitnodigingen via e-mail, maar vooral via de website en de clubapp! 

[email protected]


Competitie commissie

De competitie commissie is verantwoordelijk voor de competitie-indeling van de NIET-selectiespelers. Verder zorgt de commissie ervoor dat de competitiedagen vlekkeloos verlopen. Zij maakt de baanindeling en zorgt ervoor dat er met name tijdens de competitieweekenden een VCL aanwezig is om de baanindeling in de gaten te houden.


[email protected]

Competitie Leiders

De volgende leden beschikken over een geldig VCL certificaat: Henk Veerman, Rinus Bakker, Max Beelman, Matthijs Peters en Elsbeth Bakker.

[email protected]
 

Barcoördinatie 

De barcoördinatie ondersteunt alle evenementen die georganiseerd worden bij LTV de Bijvanck. Marijke van Keeken is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de bar.

‚Äč[email protected]


Communicatie

De Communicatiecommissie wil graag haar steentje bijdragen aan het verbeteren van de communicatie tussen leden en het bestuur. Ook adviseert en ondersteunt de projectgroep bij de onderlinge afstemming van de diverse activiteiten van onze club en de commissies.

[email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum