Wat de commissies doen

Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie houdt zich bezig met het organiseren van vele activiteiten van de jongste tot de oudste jeugd. Dit zijn activiteiten zoals het ouder-kind toernooi, het pepernotentoernooi, het 3-daags tenniskamp en Halloween.

In de wijde omgeving staan wij zeer goed bekend om de goede organisatie en de vele leuke activiteiten.

Voor al deze activiteiten doen wij graag een beroep op hulpouders. Wij stellen ‘spontane‘ aanmeldingen voor hulp bij de genoemde activiteiten zeer op prijs.

[email protected] 

Recreantencommissie Activiteiten Senioren (RAS)

Het doel van de RAS is om alle seniorleden zoveel mogelijk te laten genieten van de sport in het algemeen en van het recreatieve tennis in het bijzonder. Op dit moment hebben wij geen RAS, maar er worden door verschillende leden wel activiteiten georganiseerd. Via de website en de clubapp worden de leden hiervan op de hoogte gesteld. 

Competitiecommissie

De Competitiecommissie is verantwoordelijk voor de competitie-indeling van de NIET-selectiespelers. Verder zorgt de commissie ervoor dat de competitiedagen vlekkeloos verlopen. Zij maakt de baanindeling en zorgt ervoor dat er met name tijdens de competitieweekenden een VCL aanwezig is om de baanindeling in de gaten te houden.

[email protected]

Verenigingscompetitieleiders

De volgende leden beschikken over een geldig VCL certificaat: Henk Veerman, Rinus Bakker en Matthijs Peters.

Barcommissie 

De barcommissie ondersteunt alle evenementen die georganiseerd worden bij LTV de Bijvanck. Marijke van Keeken is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de bar.

[email protected]


Communicatie

Het bestuur wil graag de communicatielijn tussen leden en bestuur kort houden  via de website en de clubapp. Heb je als lid informatie die je graag op de website of de clubapp zou willen zien, dan kun je dat ook melden.

[email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum

KVK-nummer

40517071