LTV de Bijvanck - jeugd

Jeugdtoernooien 

Naast de activiteiten en competities waar je als jeugdlid op LTV de Bijvanck aan kan meedoen, worden er ook diverse interne en externe toernooien georganiseerd. Zo kan je alle skills die je geoefend hebt tijdens de training en met vrijspelen in de praktijk brengen tijdens echte wedstrijden.

Open Jeugd Toernooi LTV de Bijvanck (Juli)
Bij het open jeugd toernooi LTV de Bijvanck speel je wedstrijdjes op je eigen spelniveau tegen spelers van zowel LTV de Bijvanck als van andere verenigingen in de regio. Het is een "open" toernooi, wat betekent dat iedere jeugdspeler die is ingeschreven bij de KNLTB zich hiervoor mag opgeven. Naast de wedstrijden organiseert de toernooicommissie ook diverse leuke activiteiten. Zie tevens op de website bij Toernooien/Open Jeugd Toernooi en de Clubkalender voor de data.

Clubkampioenschappen (Augustus/September)
De clubkampioenschappen zijn, zoals de naam al verklapt, alleen toegankelijk voor de jeugdleden van LTV de Bijvanck. Een ideaal moment om echte wedstrijdjes te spelen tegen je vrienden/vriendinnen en al je trainingsmaatjes. De wat oudere jeugd (vanaf 15 jaar)  kan in overleg met de trainer zich aanmelden voor wedstrijden tegen senioren. Zie tevens op de website bij Toernooien/Clubkampioenschappen en de Clubkalender voor de data.

Overige jeugdtoernooien
Veel tennisverenigingen in de omgeving organiseren ook leuke open jeugdtoernooien waar je aan deel kunt nemen. Deze kan je opzoeken op https://mijnknltb.toernooi.nl/. Tevens zullen wij toernooien in de regio kenbaar maken op de website of via de social media pagina's van LTV de Bijvanck op Facebook en Instagram.

Ben je gek op tennis en vind je het leuk om wedstrijden te spelen tegen leeftijdsgenoten waarmee je punten kunt verdienen voor de jeugdranglijst? Of sta je al op de jeugdranglijst en wil je hogerop? Schrijf je dan in voor een van de jeugdranglijst toernooien van KNLTB. In het voorjaar en in de zomer is er altijd wel een JRT-toernooi bij ons in de buurt! Je kunt je opgeven voor categorie t/m 12, t/m 14 of t/m 16 jaar en naast het enkelspel ook vaak voor het dubbelspel. Dubbel zo leuk! Er zijn Jeugd Ranglijst toernooien in verschillende categorie├źn (toernooien van vijf sterren voor de allersterksten in Nederland tot toernooien met twee sterren of een ster waar veel van onze jeugd tennissers prima aan mee kunnen doen).

Je kunt informatie over de verschillende toernooien vinden op de website van de toernooi organisator (vaak is dit de vereniging waar het toernooi gespeeld wordt) maar je kunt ook toernooien vinden via de verschillende systemen die verschillende clubs gebruiken zoals op toernooiklapper.nl of op toernooi.nl. Op de KNLTB website vind je meer informatie over het spelen van toernooien en de jeugdranglijst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum

KVK-nummer

40517071