Clubkleding

Clubkleding

In het voorjaar en najaar kan je samen met je vrienden/trainingsmaatjes deelnemen aan de competitie. Alle jeugd van LTV de Bijvanck dienen dan in het clubshirt van LTV de Bijvanck te spelen. Als je hele team bij thuiswedstrijden of uitwedstrijden aankomt, straalt dat teamspirit en professionaliteit uit.  

Met The Indian Maharadja hebben we gekozen voor kwalitatief hoogwaardige kleding van een merk dat zijn entree heeft gemaakt in het tennis. Kijk maar eens naar Griekspoor en Van de Zandschulp, zij spelen er ook in.

Bij Rojo Racketsports Hilversum, een van onze sponsoren, kan je deze clubkleding bestellen. Ze zijn te bereiken op telefoonnummer 05-6225894 of per mail [email protected]. Dustin is onze contactpersoon. Met hem kan je afspreken wanneer en hoe de kleding wordt afgeleverd en hoe de betaling afgewikkeld wordt. Let wel op dat je tijdig voor de start van de competitie de bestelling aan hem doorgeeft.

Eens in de zoveel tijd organiseren wij i.s.m. Rojo pasmomenten bij ons op de club. We houden je hiervan op de hoogte via mail, website en/of op de clubkalender. Als er nog vragen/opmerkingen zijn inzake onze clubkleding dan kan je een mail sturen aan [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum

KVK-nummer

40517071