Terug naar overzicht

VDGC Bijvanck Open 35 + Dubbeltoernooi

15-6-2019 00:00 - 23-6-2019 00:00
Op 15 juni start de veertiende editie van het VDGC Bijvanck Open 35+ Dubbeltoernooi. Wij blijven voor het toernooi dezelfde vertrouwde opzet hanteren met de benodigde gezelligheid op en rond de banen. Uiteraard inclusief de traditionele tournedosavond op de vrijdag. Voor deze editie hebben we veel nieuwe sponsors aan het toernooi weten te verbinden. 

Zoals zo vaak valt het toernooi samen met een groot voetbaltoernooi. Dit jaar niet voor de mannen maar het WK Voetbal voor vrouwen in Frankrijk. De wedstrijden van onze Oranje Leeuwinnen zijn te volgen op het grote nieuwe televisiescherm in het clubhuis. En natuurlijk is het thema tijdens ons toernooi oranje. 

Bovendien is dit het eerste toernooi op de nieuwe gravelbanen. We hopen uiteraard op mooi en vooral droog weer, maar als er toch wat regen valt kunnen we veel sneller weer op de banen terecht. 

Deelname is mogelijk in de categorie├źn  5 t/m 8. Maximaal twee onderdelen. Er wordt gespeeld in poules dus per onderdeel speel je minimaal twee wedstrijden.

De inschrijving is inmiddels geopend op www.toernooi.nl. Check ook onze Facebookpagina

Wij zien jullie graag op ons toernooi.

De toernooicommissie

Locatie(s): Blaricum
  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum