Trainers

De hoofdtrainer van LTV de Bijvanck is Tim Ruijter. Hij stelt zich hieronder aan je voor:

Tim Ruijter

Beste mensen,  

Mijn naam is Tim Ruijter, geboren op 14 oktober 2000 in Blaricum. Ik ben de eigenaar/hoofdtrainer van Passie 4 Tennis, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor o.a. de trainingen bij LTV de Bijvanck. Samen met een enthousiast team zorgen wij ervoor dat wij trainingen aanbieden voor jong en oud. Of je nu een beginner bent of al een goed niveau te pakken hebt, wij zullen ervoor zorgen dat onze trainingen jou verder zullen helpen in jouw niveau!  

Zelf tennis ik al sinds 2007 bij LTV de Bijvanck, een echt kind van de club dus! In 2018 ben ik begonnen met tennisles geven op de vereniging, en doe dit vanaf het eerste moment met ontzettend veel plezier. Het is leuk om te zien dat het aantal mensen dat tennisles wil volgen op de club, elk jaar stijgt. Ons doel is dan natuurlijk ook om zoveel mogelijk aan iedereen zijn wensen te voldoen. 

Zelf tennis ik ook nog altijd op fanatiek niveau. Zo probeer ik zelf nog 2x per week momenten te vinden om te trainen. Ik speel zowel voorjaar&najaarscompetitie en in de zomer probeer ik zoveel mogelijk toernooien mee te pakken.  

Ik kijk er naar uit om iedereen op de baan te zien en samen verder te werken aan jouw tennisontwikkeling!  

Tot op de baan,  

Tim Ruijter
Passie 4 Tennis 

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Tim per mail  [email protected] of telefonisch 0643253889.

 

Mathieu Huisman

Mathieu geeft al vele jaren les en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan. Zo geeft hij bijvoorbeeld al les bij de Gooische vallei sinds 2007! Hieronder kunnen jullie enkele informatie vinden over Mathieu.

Met het CIOS diploma (Sport & Bewegen) en zijn specialisatie in Tennis en specifieke doelgroepen ontwikkelt hij zich nu verder in de psychologie en de mentale aspecten van de (tennis) sport. Verdere ontwikkeling gedaan in Talent2move om zo spelers makkelijker te laten bewegen. Gebruik je “Talenten” die je vanaf je geboorte hebt meegekregen. Hoe je beweegt, zo ben je als mens/speler. Het is leuk om te ervaren, om de manier van bewegen in correlatie te brengen van hoe je denkt en voelt.
 
 
Pelle Hulshof
 
Beste Bijvanckers  
 
Ik ben Pelle Hulshof, 20 jaar, geboren en getogen in Naarden. Sinds mijn 7de levensjaar al actief op de tennisbaan en begonnen bij G.L.T.C het Spieghel in Bussum. Dit is het derde seizoen dat ik actief ben als trainer bij LTV de Bijvanck, samen met Tim en Mathieu. Voor de rest houd ik mij bezig met mijn studie, wat ik dus combineer met het lesgeven. Ik zie er naar uit om jullie weer op de tennisbaan te zien!  
 
Groetjes, 
Pelle Hulshof 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum

KVK-nummer

40517071