Trainers

De trainers van LTV de Bijvanck zijn Jeroen van Ruler en Tim Ruijter. Zij stellen zich hieronder aan je voor:

Jeroen van Ruler

Sinds 2015 is Jeroen van Ruler hoofdtrainer op LTV de Bijvanck. Onder de vlag van Tennisloods (www.tennisloods.nl) ondersteunt hij de vereniging waar nodig en is verantwoordelijk voor de tennisopleiding.

Geboren in 1980 begon Jeroen als 15-jarige op het CIOS in Heerenveen. In 1999, na een aantal jaren leren, sporten en veel stage lopen, rondde hij de opleiding succesvol af met de volgende diploma’s:

  • Tennisleraar A en B licentie
  • Fitnesstrainer A
  • Conditietrainer
  • Jeugd-atletiektrainer t/m 12 jaar
  • Sportmasseur

Na het CIOS trainde hij anderhalf jaar full time. Dagelijks 4 uur tennissen en 2 uur conditie-/fitnesstraining onder leiding van toptrainers, voornamelijk in Amsterdam. Naast de training speelde hij zoveel mogelijk toernooien in Nederland en een aantal in Frankrijk en Amerika.

Als trainer heeft Jeroen met alle leeftijden en niveaus gewerkt o.a. bij Amstelpark, TV Strokel en de laatste 8 jaar op TC Elburg. Van beginner tot full prof. Als de inzet en plezier er is staat hij graag met je op de tennisbaan te werken aan technische, tactische, mentale en/of conditionele vaardigheden om je spel verder te ontwikkelen. Het maakt niet uit op welk niveau je nu speelt, haal meer uit je spel en neem tennisles. Je bent immers nooit uitgeleerd.
Ook Jeroen blijft zich verder ontwikkelen als trainer en is up to date als het gaat om het hedendaagse tennis. Cursussen als Tenniskids heeft hij uiteraard gevolgd.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Jeroen per mail  [email protected] of telefonisch 0611342855.

Tim Ruijter

Hoi allemaal,

Mijn naam is Tim Ruijter en ben trainer bij LTV de Bijvanck. Zelf ben ik al sinds mijn 6e jaar lid en speel nog altijd met veel plezier op deze vereniging.
Ik ben in het bezit van een tennisleraar A licentie. Ik volg hiernaast veel cursussen om zo nog veel bij te leren en het beste uit mijn lessen te kunnen halen.
Ik geef nu al enkele jaren les hier op de bijvanck en merk dat dit echt helemaal mijn ding is!
Zelf ben ik een zeer fanatieke tennisser, in het voorjaar speel ik competitie op de zaterdag in het 1e team. Verder speel ik in de zomer week in week uit verschillende toernooien.
Ik ben onwijs blij dat ik van mijn hobby en sport mijn werk heb kunnen maken en hoop hier moois op te kunnen bouwen.

Ik hoop iedereen net zo gek van tennis te maken als ik dat ben. Ik kijk er naar uit jullie op de club tegen te komen.

Met vriendelijke groet,
Tim Ruijter

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Tim per mail  [email protected] of telefonisch 0643253889.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum