Trainers

Jeroen Ruler

Sinds 2015 is Jeroen van Ruler hoofdtrainer op LTV de Bijvanck. Onder de vlag van Tennisloods(www.tennisloods.nl) ondersteunt hij de vereniging waar nodig en is verantwoordelijk voor de tennisopleiding.

Geboren in 1980 begon Jeroen als 15-jarige op het CIOS in Heerenveen. In 1999, na een aantal jaren leren, sporten en veel stage lopen, ronde hij de opleiding succesvol af met de volgende diploma’s:

  • Tennisleraar A en B licentie
  • Fitnesstrainer A
  • Conditietrainer
  • Jeugd-atletiektrainer t/m 12 jaar
  • Sportmasseur

Na het CIOS trainde hij anderhalf jaar full time. Dagelijks 4 uur tennissen en 2 uur conditie-/fitnesstraining onder leiding van toptrainers, voornamelijk in Amsterdam. Naast de training speelde hij zoveel mogelijk toernooien in Nederland en een aantal in Frankrijk en Amerika.

Als trainer heeft Jeroen met alle leeftijden en niveaus gewerkt o.a. bij Amstelpark, TV Strokel en de laatste 8 jaar op TC Elburg. Van beginner tot full prof. Als de inzet en plezier er is staat hij graag met je op de tennisbaan te werken aan technische, tactische, mentale en/of conditionele vaardigheden om je spel verder te ontwikkelen. Het maakt niet uit op welk niveau je nu speelt, haal meer uit je spel en neem tennisles. Je bent immers nooit uitgeleerd.
Ook Jeroen blijft zich verder ontwikkelen als trainer en is up to date als het gaat om het hedendaagse tennis. Cursussen als Tenniskids heeft hij uiteraard gevolgd.


Meer informatie omtrent tennislessen zie de tabbladen hiernaast. Heb je andere vragen of opmerkingen? Neem contact op met Jeroen per mail [email protected] of telefonisch 0611342855.

Fransin Rombouts-Hondeveld

Mijn naam is Fransien Rombouts-Hondeveld. Ik ben getrouwd, ik heb twee kinderen en een Witte Duitse herder.

Ik ben als 6-jarige begonnen met tennissen in Amersfoort. Vanaf mijn 8e t/m 14 jaar heb ik bondstrainingen gevolgd in Leusden en Doorn. En heb meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen t/m 10,12, 14,16,18 jaar. Ik ben een aantal keren 2e en 3e geworden. Naast de bondstrainingen deed ik ook 2x per week aan wedstrijdzwemmen. Met zwemmen heb ik mee gedaan aan de Nederlandse kampioenschappen en hoorde bij de 6 snelste meisjes van Nederland t/m 12 jaar. Vanaf mijn 12moest ik een keus maken, omdat de combinatie zwemmen en tennis volgens de tennisbond niet goed voor mij was. Dit was voor mij een hele moeilijke keuze, omdat ik beide sporten leuk vond. Uiteindelijk koos ik voor tennis.

Dat ik na de middelbare school iets in de sport ging doen was wel duidelijk, dus ging ik naar het CIOS in Arnhem en volgde de keuzevakken Tennis A en B , Fitnesstrainer A, muziek en bewegen, Aerobic, zweminstructeur. En ik heb hier ook mijn diploma’s voor gehaald.

Na mijn CIOS heb ik lesgegeven in Utrecht, Amersfoort, Leusden, Houten en Harderwijk. En ik heb verschillende bijscholingscursussen gevolgd: tennistechniek, tactiek, mentaliteit en tenniskids 1 & 2.  Om up-to-date te blijven volg ik nog steeds cursussen.

Ik heb zowel ervaring met lesgeven aan beginnende jeugd-seniorspelers, selectiespelers en competitiespelers. En ik heb ook ervaring met het begeleiden en coachen van pupillen tijdens toernooien.

Naast het trainerschap geef ik verschillende wellness massages zoals : lomi-lomi, hotstone, gelaatsmassage, en ontspanningsmassages. Voor meer informatie zie de website: www.wellnesszeewolde.nl

In april 2016 ben ik begonnen op LTV de Bijvanck en ik heb het naar mijn zin.

Tim Ruijter

Tim Ruijter komt uit de Bijvanck en volgt zijn laatste jaar op het MBO sport college in Utrecht. Op deze opleiding heb ik kennis leren maken met het lesgeven. In het eerste jaar moest ik een oriëntatie stage lopen voor school, hier koos ik natuurlijk voor tennis. Hier kwam ik er al snel achter dat het geven van tennisles echt mijn ding is. Naast de sportopleiding in Utrecht volg ik de opleiding tot Tennisleraar A op het CIOS in Arnhem.  Voor nu heb ik mijn S-licentie van mijn docent ontvangen en ben ik dit jaar begonnen met lesgeven, hier heb ik ontzettend veel plezier in. 

Ik tennis al vanaf mijn 7jaar en ben al ruim 10 jaar lid bij de Bijvanck. Zelf ben ik een zeer fanatieke tennisser, in het voorjaar speel ik zowel op de zaterdag als op de zondag competitie. Verder speel ik in de zomer week in week uit veel toernooien. Ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. 

Ik ben een ontzettende tennisfreak en ik kijk er naar uit om iedereen net zo gek te maken van tennis als dat ik dat ben.

Tot op de club!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum