Trainers

De hoofdtrainer van LTV de Bijvanck is Tim Ruijter. Hij stelt zich hieronder aan je voor:

Tim Ruijter

Hoi allemaal,

Mijn naam is Tim Ruijter en ben trainer bij LTV de Bijvanck. Zelf ben ik al sinds mijn 6e jaar lid en speel nog altijd met veel plezier op deze vereniging. Ik ben in het bezit van een tennisleraar A licentie. Ik volg hiernaast veel cursussen om zo nog veel bij te leren en het beste uit mijn lessen te kunnen halen.
Ik geef nu al enkele jaren les hier op de bijvanck en merk dat dit echt helemaal mijn ding is!
Zelf ben ik een zeer fanatieke tennisser, in het voorjaar speel ik competitie op de zaterdag in het 1e team. Verder speel ik in de zomer week in week uit verschillende toernooien.
Ik ben onwijs blij dat ik van mijn hobby en sport mijn werk heb kunnen maken en hoop hier moois op te kunnen bouwen.

Ik hoop iedereen net zo gek van tennis te maken als ik dat ben. Ik kijk er naar uit jullie op de club tegen te komen.

Met vriendelijke groet,
Tim Ruijter

Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Tim per mail  [email protected] of telefonisch 0643253889.

 

Mathieu Huisman

Vanaf de start van het zomerseizoen is er een nieuwe trainer te zien op het park. Mathieu Huisman komt op de vrijdag de tennislessen verzorgen naast Tim Ruijter. Mathieu geeft al vele jaren les en heeft inmiddels veel ervaring opgedaan. Zo geeft hij bijvoorbeeld al les bij de Gooische vallei sinds 2007! Hieronder kunnen jullie enkele informatie vinden over Mathieu. Hij heeft veel zin om aan de slag te gaan.

Met het CIOS diploma (Sport & Bewegen) en zijn specialisatie in Tennis en specifieke doelgroepen ontwikkelt hij zich nu verder in de psychologie en de mentale aspecten van de (tennis) sport. Verdere ontwikkeling gedaan in Talent2move om zo spelers makkelijker te laten bewegen. Gebruik je “Talenten” die je vanaf je geboorte hebt meegekregen. Hoe je beweegt, zo ben je als mens/speler. Het is leuk om te ervaren, om de manier van bewegen in correlatie te brengen van hoe je denkt en voelt.
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum

KVK-nummer

40517071