Trainers

Jeroen van Ruler

Sinds 2015 is Jeroen van Ruler hoofdtrainer op LTV de Bijvanck. Onder de vlag van Tennisloods (www.tennisloods.nl) ondersteunt hij de vereniging waar nodig en is verantwoordelijk voor de tennisopleiding.

Geboren in 1980 begon Jeroen als 15-jarige op het CIOS in Heerenveen. In 1999, na een aantal jaren leren, sporten en veel stage lopen, rondde hij de opleiding succesvol af met de volgende diploma’s:

  • Tennisleraar A en B licentie
  • Fitnesstrainer A
  • Conditietrainer
  • Jeugd-atletiektrainer t/m 12 jaar
  • Sportmasseur

Na het CIOS trainde hij anderhalf jaar full time. Dagelijks 4 uur tennissen en 2 uur conditie-/fitnesstraining onder leiding van toptrainers, voornamelijk in Amsterdam. Naast de training speelde hij zoveel mogelijk toernooien in Nederland en een aantal in Frankrijk en Amerika.

Als trainer heeft Jeroen met alle leeftijden en niveaus gewerkt o.a. bij Amstelpark, TV Strokel en de laatste 8 jaar op TC Elburg. Van beginner tot full prof. Als de inzet en plezier er is staat hij graag met je op de tennisbaan te werken aan technische, tactische, mentale en/of conditionele vaardigheden om je spel verder te ontwikkelen. Het maakt niet uit op welk niveau je nu speelt, haal meer uit je spel en neem tennisles. Je bent immers nooit uitgeleerd.
Ook Jeroen blijft zich verder ontwikkelen als trainer en is up to date als het gaat om het hedendaagse tennis. Cursussen als Tenniskids heeft hij uiteraard gevolgd.


Heb je vragen of opmerkingen? Neem contact op met Jeroen per mail  [email protected] of telefonisch 0611342855.

 

Tim Ruijter

Tim Ruijter komt uit de Bijvanck en volgt zijn laatste jaar op het MBO sport college in Utrecht. Op deze opleiding heb ik kennis leren maken met het lesgeven. In het eerste jaar moest ik een oriëntatiestage lopen voor school, hier koos ik natuurlijk voor tennis. Ik kwam er al snel achter dat het geven van tennisles echt mijn ding is. Naast de sportopleiding in Utrecht volg ik de opleiding tot Tennisleraar A op het CIOS in Arnhem. Voor nu heb ik mijn S-licentie van mijn docent ontvangen en ben ik dit jaar begonnen met lesgeven, hier heb ik ontzettend veel plezier in. 

Ik tennis al vanaf mijn 7jaar en ben al ruim 10 jaar lid bij de Bijvanck. Zelf ben ik een zeer fanatieke tennisser, in het voorjaar speel ik zowel op zaterdag als op zondag competitie. Verder speel ik in de zomer week in week uit veel toernooien. Ik ben blij dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. 

Ik ben een ontzettende tennisfreak en ik kijk er naar uit om iedereen net zo gek te maken van tennis als dat ik dat ben.

Tot op de club!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum