Algemeen: Wendy de Groot-Versluis

Mijn naam is Wendy de Groot – Versluis.

Ik ben 34 jaar oud en woon samen in Huizen. In mijn dagelijks leven vind ik het leuk om uiteraard lekker te tennissen, maar daarnaast dans ik ook graag. Verder ben ik graag aan het rommelen op onze moestuin en ben ik verzot op mijn kamerplanten. Beetje groene vingers heb ik wel gekregen door het thuiszitten door Corona.

Ik werk als consultant bij een juridische backoffice waar ik advies geeft over wet- en regelgeving, processen en problemen die ontstaan in het uitzenden van kandidaten. Dagelijks ben ik in contact met mijn klanten (uitzendbureaus) waar problemen met bijvoorbeeld kandidaten of klanten zijn. Denk aan discriminatie bij het uitzenden van kandidaten, het attenderen van zaken die niet mogen of samen sparren over zaken waar de klant tegenaan loopt. Daar bied ik een luisterend oor en proberen we samen tot een oplossing te komen.

Mede door deze ervaring heb ik aangegeven dat ik ook mijn luisterend oor wil gaan bieden voor leden van LTV de Bijvanck wanneer zij zich onheus bejegend voelen of zelfs erger, te maken hebben met intimidatie of agressie.

Mijn doelstelling is om samen met alle leden LTV de Bijvanck een veilige club te houden waarin iedereen zich prettig voelt en met veel plezier sportief kan zijn.    

 

Foto Wendy.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 523 1998

Tennispark LTV de Bijvanck

Stichtseweg 1
1261 TA Blaricum

KVK-nummer

40517071